Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TH:s kultur-, nöjes- och evenemangstips

TH:s reportrar tipsar om vad som händer i Härjedalen under veckan.

Annons

Bingo i Sveg.

Bilbingo

Flera föreningar drar igång sitt bingospelande för sommaren. På torsdagkvällar är det Svegs IK som arrangerar bingo uppe vid skidstadion med start 18.30.

I Tännäs spelas det tisdagar, även där är spelstart satt till 18.30.

Skogsägarmässa

Skogsägarmässa på Storön i Sveg 3 maj mellan 13.00 och 19.30. Det senaste inom skogbruk visas upp och många värdefulla råd utlovas. Timbersportuppvisning av Hans-Ove Hansson, svensk och nordisk mästare. Fri entré, kaffe och förtäring.

Naturfilm

Fredag 4 maj, 19.00, blir det filmvisning och kåseri med naturfilmaren Ingemar Lind på Glötegården. Entré 120 kronor inklusive fika. Arrangör är Glöte kapellförening.

Ut och gå

Uvas, Unga som varken arbetar eller studerar, ordnar promenader på onsdagskvällarna i Sveg, starttid 18.30 och samling vid gamla Tingshuset.

- Vi börjar med promenader för att ungdomarna har önskat det. Vi kallar det för Walk and talk och alla är välkomna, säger Linda Sjöström, projektledare vid Uvas.

Hon deltar i promenaderna för att finnas till hands om någon vill få stöd och för att svara på frågor.

- Alla är välkomna: Anhöriga, ungdomar eller de som är nyfikna och vill vara med. Det spelar ingen roll om man arbetar eller inte, alla är välkomna, säger Linda Sjöström.

Annons