Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välbesökt mässa med nöjda besökare och utställare

/
  • – Jag har haft jättetrevligt. Det är många saker som jag är intresserad av; hundar, kläder, mat. Det här är betydligt bättre än Fäviken, säger Åsa Hagberg från Lofsdalen.
  • Sextonårige Måns Hellström från Hede underhöll på dragspel.
  • – Det ha gått långt över förväntan, säger Nina Nylander som var på mässan med sina goknular.
  • Jonatan Myhr och Margus Grefstad satsade på att slå ner en spik med så få slag som möjligt.
  • – Det var har varit mycket folk i alla åldrar här, säger Sofia Ljungberg, som höll koll på spik-tävlingen. Här tillsammans med sin kollega Stefan Ericsson.
  • De fyrfotade gästerna trivdes på mässan och träffade många kamrater.
  • Ulf Wedin ansvarade för smeten och trivdes bra bland damerna som gräddade kolbullar. Kari Myhr, Anneli Myhr och Ulf Wedin.
  • – Vi har pratat med många och värvat många nya medlemmar, säger Stefan Ericsson (mitten). Här tillsammans med Kjell Tjärnås och Magnus Hansson från Svenska jägareförbundet.
  • Hanna Dahl och Helen Asp trivdes på mässan.

Bruksvallarna Game Fair firade femårsjubileum med att satsa extra på mat och jakt. Det lockade 4 700 besökare, 100 utställare och 350 personer som bänkade sig till gästabudet med lokala delikatesser på lördagskvällen.

Annons

Mässgeneralen Magnus Myhr är mycket nöjd med vädret, publiktillströmningen och de utställare som fanns på mässan.

– Våra satsningar på mat och skjutning blev väldigt lyckade. En riktig höjdpunkt var gästabudet på lördagskvällen som var fullbokat, säger han.

Även satsningen på skjutning var lyckad, enligt Magnus Myhr.

Skjutningen i skjutgropen hade en jämn tillströmning hela tiden. Besökarna fick skjuta på lerduvor och realistiska mål med rörliga djur.

– Det här är en av de mest positiva mässorna någonsin. Utställarna var så nöjda. Vi har gjort om området och det har blivit bättre för alla, säger Per-Åke Näsvall, utställaransvarig och arrangör.

Nästa år kommer mässan i Bruksvallarna tillbaka.

– Då blir vi lite större och lite bättre, säger Magnus Myhr. Vi vill bli ännu bättre på mat, jakt, hund och häst - och kultur som finns i Härjedalen till exempel fäbodliv.

Annons