Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem blir årets serviceperson och serviceföretag i Härjedalen?

/
  • Ninni Bäckström på Thunells bussar i Hede röstades fram som 2014 års serviceperson i Härjedalen. Vem blir det i år?

Omröstningen om årets serviceföretag i Härjedalen och årets serviceperson är nu i full gång. Utifrån nomineringarna står det klart att årets serviceföretag finns i västra Härjedalen medan det är en mer öppen fråga varifrån i kommunen 2015 års serviceperson kommer.

Annons

Bland de nominerade företagen kommer två från Funäsdalen, två från Vemdalen och ett från Hede. När det gäller nomineringarna till årets serviceperson finns även Sveg och Vemdalsskalet representerade. Fem är nominerade i varje kategori.

Röstningen sker på webben via kommunens hemsida, www.herjedalen.se och stänger den femte oktober. Där kan du även läsa motiveringarna till varför respektive person/företag nominerats.

De nominerade har kommunen utsett efter förslag från befolkningen. Vinnarna i respektive kategori presenteras på den årliga företagarkvällen som är gemensam för Härjedalens och Bergs kommuner den åttonde oktober på Storhogna. De som vinner går vidare till länsfinalen Guldstjärnan i Östersund där alla kommuner i länet deltar.

Nominerade till 2015 års serviceföretag:

Hemma hos Edith - bageri & kafé, Funäsdalen.

Trumvallens fjällridning, Vemdalen.

XL Bygg Fresks, Funäsdalen.

Hede Färg och måleri.

Dianas Spel & gott, Vemdalen.

Nominerade till 2015 års serviceperson:

Zack Lertsak Nauldee (BKK Kitchen Thai Restaurang, Vemdalsskalet).

Gun-Lis Bergman (Svegs Företagarförening).

Stefan Bergström (Hede Bygg & Plåt).

Personalen på Återvinningen (Härjedalens Kommun, Funäsdalen).

Carina Subäck (Carinas Städ & Bygg, Sveg).

Förra årets serviceföretag blev Kappruet, Messlingen och Ninni Bäckström på Thunells bussar i Hede utsågs till 2014 års serviceperson. Flest antal röster är ingen garanti för att avgå med segern, en viktning görs mot jurygruppen, enligt info från Härjedalens kommun.

Annons