Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allvarligt skadad efter våldsam krasch

En person vårdas på Östersunds sjukhus efter en våldsam singelolycka vid Lossen efter riksväg 84 i Härjedalen. Tre personer fanns i bilen som förvandlades till skrot.

Annons

Olycksbilen totalförstördes vid den våldsamma avkörning där en person ådrog sig allvarliga skador.

Olyckan ägde rum sent på tisdagskvällen då en personbil åkte av vägen vid en våldsam krasch. I fordonet, på väg söderut, fanns tre män och av hittills okänd anledning tappade föraren kontrollen över bilen. Av spåren att döma sladdade bilen till på vägbanan och körde sedan efter diket i hög fart. Den passerade diket på en avtagsväg och flög i luften ett 20-tal meter innan den ,efter att slagit av några tallar, stannade på taket vid en stor sten.

De tre männen lyckades själva ta sig ur bilvraket och kontaktade sedan en bekant som kom till platsen och skjutsade ner dem till ambulansstationen i Hede. Två av männen kördes till Östersunds sjukhus för vård. Enligt uppgift ska en av de skadade, en yngre man, vara allvarligt skadad.

Olyckan ägde rum sent på tisdagskvällen i höjd med Lossen och avfartsvägen mot vindkraftsverken efter riksväg 84.

Sjukhuset lämnade under torsdagsförmiddagen inte ut några uppgifter gällande skador och hälsoläget för de inblandade personerna.

Singelolycka efter riksväg 84 vid Lossen

Singelolycka efter riksväg 84 vid Lossen

Singelolycka efter riksväg 84 vid Lossen

Annons