Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen TH i brevlådan i morgon onsdag

Det blir ingen utdelning av Tidning Härjedalen på onsdagsmorgonen. Tidningstjänst har ställt in sin distribution på grund av att det kommit så mycket snö. Tidningen delas istället ut på torsdagen. Det gäller även distributionen av TH till försäljningsställen runt om i Härjedalen.

Det snöoväder som dragit fram över delar av mellersta Norrland påverkar nu även utdelningen av Tidningen Härjedalen. I dag tisdag blev ju utdelningen av Länstidningen och Östersundsposten inställd i både Jämtland och Härjedalen. Även i morgon onsdag ställs utdelningen in och då berörs även Tidningen Härjedalen. Det gäller även distributionen till de affärer som säljer lösnummer av Tidningen Härjedalen.

Tidningstjänst ställer in sin utdelning eftersom de i nuläget inte kan garantera arbetsmiljön för sina anställda. Det har snöat rejält på många håll i både Jämtland och Härjedalen och det kan fortfarande vara problem att ta sig fram.

Tidningen Härjedalen kommer istället att delas ut på torsdag. Alla prenumeranter har även tillgång till e-tidningen och allt plusmaterial på vår webb. Information om hur du tar del av det finns här på vår webbsajt under menyn kundservice.

– Jag beklagar naturligtvis att våra prenumeranter inte få tidningen på onsdag som vanligt, men vädrets makter rår vi tyvärr inte på. Vi vill självklart att tidningen ska komma ut men det är inte värt att riskera liv och lem för, säger TH:s chefredaktör, Mikael Andersson.