Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya misstankar mot Arbogakvinnan: "Försökte beställa sju mord"

Nu kommer nya uppgifter kring den 42-åriga mordmisstänkta Arbogakvinnan.
Under det senaste förhöret delgavs kvinnan misstanke om stämpling till mord – vid sju olika tillfällen, uppger en källa till Eskilstuna-Kuriren.

Annons

På Gustavbergs kyrkogård öppnades i vinter graven för den 42-årige man som tidigare var gift med den 41-åriga kvinna som misstänks för att ha mördat sin pappa i Arboga. Misstankar finns även om att hennes tidigare make inte dog en naturlig död.

– Jag kan bekräfta att hon har delgivits misstanke om flera fall av stämplingar till mord, säger Jessica Wenna, åklagare i fallet till Eskilstuna-Kuriren.

Arbogakvinnan misstänks för mord på sin tidigare make 2015, och för mord på sin pappa och ett mordförsök på sin mamma sommaren 2016.

Arkivbild. Häktningsförhandlingarna mot den 18-årige mannen (mitten) som misstänks för mord och mordförsök i en sommarstuga i Arboga i Västerås tingsrätt.

– Det handlar om ett antal personer som har varit föremål för hennes stämpling. Jag kan säga att stämplingarna hänger ihop med de utredningar som pågår just nu, säger Jessica Wenna, till tidningen.

Arbogakvinnans 25-årige svärson, sitter häktad sedan två veckor misstänkt för mordet på 42-åringens make. Misstankarna har förstärkts och under fredagen begärdes han omhäktad av åklagaren.

Sedan tidigare sitter även den 42-åriga kvinnan och hennes 18-åriga pojkvän häktade misstänkta för mord och mordförsök. Pojkvännen ska ha erkänt sommarstugemordet.

Annons