Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hemestrare (och många bybor) kan inte läsa svenska

Eventfolk tävlar nu om vilket landskap som erbjuder hemestrare mest nöje. Härjedalen till exempel, glesbefolkat, fria vidder för cykel, promenad eller bara vara. Och det går ju hem, det har vi sett på ICA, då är det fullt med hemestrare som nyttjar de fria coronafattiga vidderna.

På till exempel Ica i Vemdalen sitter en stor skylt där man ber att en i familjen ska gå in och handla. Hemestrarna i klunga ställer sig och läser och undrar om det är något specialerbjudande. ”Nähä” och sedan hela skocken in!

Svennefolket måste vara det absolut mest nonchalanta och ”jag, jag skiter i andra bara jag kommer fram!”

Nu får bara hemestrarna skit men det ska sägas att Hedebor och Vemdalingar inte är ett skit bättre, står och glor på skylten i klunga och sedan bara travar in till gurkorna och fläskläggen.

Det här bevisar att skolan har misslyckats totalt, man har lagt focus på biologi, kemi, fransk litteratur men fullständigt glömt förståelsen av det svenska skrivna språket.

Christer Hansson

Husberget Hede

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel