Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur kan Ebba Busch Thor (KD) uttala sig som hon gör?

Nyligen bestämde jag mig för träda ur den kristna gemenskapen, helt enkelt söka utträde. Sagt och gjort, det var enkelt och jag fick även ett budskap om att jag var välkommen tillbaka!

Jodå, det kan nog tänkas, men det hänger inte på mig utan det parti som använder det kristna budskapet i sin partilogga. Jag kan för mitt liv inte begripa att Ebba Busch Thor (KD) kan uttala sig som hon gör, med hela sitt parti bakom sig dessutom.

Jag är ganska övertygad om att inför nästa val så är Ulf Kristersson (M), Ebba Busch Thor och Jimmie Åkesson (SD) en ny allians med majoritet. Centern och Liberalerna får tänka tillbaka på ett äktenskap som handlat om otrohet och förnekelse, ja egentligen så som när ett äktenskap upplöses, och man får se att den man älskat hela tiden har mörkat sitt sanna jag!

Men politik är väl på den nivån. Det jag är mest förskräckt över är den totala tystnad som den kristna överheten bistår med – inte ett ord, ingen kritik mot det som ”krist”demokraterna har i åtanke att politiskt införa i fäderneslandet.

Det är på den grunden jag häromkvällen sa upp mitt medlemskap. Jag vill inte vara med och sponsra främlingsfientliga, arbetarklassfientliga, hbtq-motståndare, kvinnans rätt till sin egen kropp med mera. Nej, röstar man på den nya framtiden i nästa val då backar vi några årtionden. 

Christer Hansson, Husberget Hede

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel