Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: KD:s röster kan inte komma från kyrkbänkarna

Annons

Vi som röstat i höstens val har väl som jag, som inför röstningen på Mellofestivalen, legat och sovit, tagit en macka, uträttat både ettan och tvåan i väntan på resultatet.

Nu när resultatet äntligen kommit är media fullständigt euforiska, vann rätt sida? Eller vilken sida vann? Ja, eller vem vann? Vann någon? Vi får nog vänta fyra år till innan resultaten är färdigräknade.

Men en sak är då fullständigt klar för min del – i nästa val går jag inte till en vallokal där KD:s sedlar ligger framme, utan jag får förlita mig på att Postnord sköter sitt och levererar sedlar med alternativ för ett mänskligt och förstående samhälle, som ju de flesta av Sveriges partier vill att vi ska ha kvar.

Är själv medlem i Svenska kyrkan, men kan i min vildaste fantasi inte tro att KD:s röster kommer från kyrkbänkarna. Inte med den människosynen och ringa förståelse för människors olika härkomst och livsåskådning.

De kastar till och med skit på Annie Lööf som de bara för ett par månader gick armkrok med.

Han hade en bra formulering, han som sjöng ”vem kan man lita på?”

Christer Husberget, Hede

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel