Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: L: Varför görs ingen översyn av lekparkerna?

För drygt två år sedan, juni 2016, lämnade Liberalerna i Härjedalen in en motion angående att kommunens lekparker är i ett uruselt skick.

Den 25 januari 2017 togs motionen upp i kommunstyrelsen som föreslog att motionen skulle avslås, men att en översyn av kommunens lekparker skulle göras.

På kommunfullmäktige 20 februari röstade fullmäktige enligt kommunstyrelsens förslag, avslag, men beslutet blev att man enligt samhällsbyggnadsförvaltningens förslag föreslog att en översyn skulle göras av kommunens lekparker, då det även kommit in ett antal medborgarförslag i samma ärende.

Nu i september har det fortfarande inte hänt något synligt på våra lekparker, de är fortfarande i samma usla skick och förmodligen, eftersom det gått två är sedan motionen lämnades in, är det nu ännu farligare för barnen att leka där.

Är våra barn i Härjedalen inte värda mer? För oss Liberaler är barnen det värdefullaste vi har.

Liberalerna i Härjedalen: Eva-Britt Boij, Maria Nordkvist, Bengt-Arne Baben Persson, Kerstin Weimer

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel