Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Moderaterna måste arbeta med Alliansen i Region JH

Jag känner mig lurad! Ja, ett år med M och S i Region Jämtland-Härjedalen blev ju en fullständig katastrof. De uttalanden som gjorts av regionråd i S och M, att politisk samverkan skulle fixa ekonomin, är ju ett stort skämt.

Nu är det panikåtgärder som ska verkställas: Inköpsstopp, utbildningsstopp, reseförbud mm löjliga icke verksamma åtgärder en månad före bokslut. Kostnader ökar och tillgängligheten minskar. Har ni någon omvärldsbevakning över huvud taget?

Jag har i insändare tidigare sagt att det är en skam att M går in i ett samarbete som var dömt att misslyckas. Nu är det dags att ta ansvar och arbeta för en stark allians i regionpolitiken. Initiativ är redan taget från C men M verkar sova Törnrosasömn.

Är det för medborgarens eller egen vinning man verkar, kan jag som skattebetalare fråga mig?

Nu är det dags att M rensar upp i sina led och bedriver moderat politik i Jämtland Härjedalen. På riksnivå är det tydligt vad vi står för inom Moderaterna, men regionalt blir jag något fundersam.

Att arbeta för en stark Allians inom Region Jämtland Härjedalen måste vara målet.

Leif Nilsson (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel