Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Otroligt bra synpunkter, Pelle Persson!

Annons

Tänkte att jag skulle skriva en insändare om vad jag tycker om att anställa en till kommunchef. Så läser jag i TH och får se Pelle Perssons åsikter, han har så rätt i många frågor tycker jag.

Behöver kommunen verkligen en ny högre chef, vad ska denne tillföra? Varför inte se till att anställa "bättre" kompetenta chefer på flera poster, eller behöver en del okunniga politiker draghjälp?

Önskar fortfarande svar på varför en kommun med så få skattebetalare behöver en kommunchef med så mycket i lön? Vi som bor i kommunen vet att vårdpersonal går på knäna och behöver bli fler för att orka. Hennes lön räcker också till att subventionera fotvård för pensionärer, det kostar endast 500 000 kronor! Det tjänar nya kommunchefen på cirka ett halvår. Förstår kommunalrådet verkligen vad summan blir för alla äldre som inte får sköta sina fötter i lidande, omsorg och läkarvård? Tror inte det.

Politiker, tänker ni utarma kommunens sparande, ni som röstar får en till chef?

Jag vill inte och tänker inte låta mig skötas av sönderstressad vårdpersonal i Härjedalens kommun på ålderns höst!

P.S. Till kommunalrådet: kommunen är inget företag, innan du anställer på tillsvidaretjänst kan personen få en prövotid, testa det!

Undrande kommuninvånare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons