Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Personalpolitiken i regionen oroar

Det senaste årets utveckling av personalpolitiken i Region JH har verkligen gjort mig oroad. Personal rapporterar om en ohållbar situation då både deras arbetsvillkor och arbetsmiljö försämrats.

Många i personalen väljer att lämna sitt arbete i regionen vilket innebär stor risk för att även patientsäkerheten försämras.

Centerpartiet gick till val på att: ”Region J/H ska utvecklas till en av länets mest attraktiva arbetsgivare i syfte att behålla och attrahera kompetent och engagerad personal.”

”God arbetsmiljö och tydlig personalpolitik är två viktiga förutsättningar för en bra arbetsplats och gott medarbetarskap. Detta ska ske genom flexibla arbetstider, jämlika och jämställda löner där kompetens och vidareutbildning prioriteras”.

Jag får uppfattningen att Tom Silverklo (C) och Eva Hellstrand (C) glömt bort sina löften till väljarna i sin besparingsiver.

Christer Nordqvist (S) ledamot i regionfullmäktige och Härjedalens kommunfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel