Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Renovera skidstadion med ideella krafter

Till kommunstyrelsen. Håller med Karin Holmin att ledningen för kommunen måste ta ett ekonomiskt ansvar för kommuninvånarna.

Var på årsmötet för Vemdalens IF där det framkom att kommunen inte kommer att betala för elektriciteten till elljusspåren i byarna. Nu ser jag att man helt plötsligt har minst 3,5 miljoner till renovering av lokal vid skidstadion i Sveg!

Skidstadion i Sveg behöver renoveras för tre miljoner – utskott vill ha in det i nästa års budget– pengar till konstsnö stryks (13 maj)

I Vemdalen har föreningen restaurerat Lövåsgården med ideell arbetskraft etcetera. Det kan väl svegarna också göra på sin skidstadion, då blir det pengar till mycket annat som är bra för folkhälsan, i hela kommunen, som är högaktuellt i dag.

Dessutom ska man väl inte klaga på dålig ekonomi, när man senaste åren ko(a)stat bort 45-50 miljoner på flygplatsen. Vi har en flygplats i Östersund som har ett betydligt större utbud. Nej gör som Västerås och stäng ner.

Arne Rosén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel