Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Svar: Inget sas om att ta beslut under sittande möte

Vi känner inte igen oss i Karin Holmins och Bengt-Arne Baben Perssons beskrivning av vad som hände på bildningsutskottets möte 10 september i samband med information om ny organisation för rektorer och bildningsförvaltningen.

Insändare: Oppositionen: Vi kan inte fatta beslut utan handlingar (21 september)

Chefen för bildningsförvaltningen informerade om en kommande organisationsförändring. Det framgick tydligt att underlaget var ett arbetsmaterial och bildningschefen meddelade att det är en fråga för bildningsutskottet att fatta beslut om på bildningsutskottets nästa möte 15 oktober och att handlingarna kommer att vara ledamöterna tillhanda senast en vecka innan mötet.

Vår minnesbild är Karin Holmin under bildningsutskottets möte berömde bildningschefen för bra information och höll med om att det var viktigt att handlingarna kom ut i god tid.

Organisationsarbetet kom endast upp under punkten ”information från förvaltningen”. Inte någonstans i handlingarna nämndes att det på sittande möte skulle tas ett beslut.

Johan Fredholm (M) ordförande bildningsutskottet

Torbjörn Bergman (S) vice ordförande bildningsutskottet

Maj-Britt Halvarsson (C), Lisa Sjelin (C), Leif Nilsson (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel