Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Tänk till om soptunnorna!

Nu måste nog de styrande för renhållningen i Härjedalen tänka till innan de jobbar vidare. De vill nu eventuellt polisanmäla dem som inte har tömt sina soptunnor under 2017!

Härjedalens kommun misstänker miljöbrott – soptunnor ställs inte fram för tömning: ”Alla hushåll genererar avfall” (28 februari)

Kanske ska de först fundera över de avgifter de tar ut för dem som har fritidshus (som inte ens har en tunna att tömma!), samt de årliga avgifterna för oss som har fastigheter som ingen bor i.

Dessutom uppmanas vi ju alla att sortera och lämna på återvinningscentralerna.

En person som lever ensam och som sköter sin sortering samt har kompost, får nog inte till en tunna att tömma. De borde i stället få betalt för att de spar in en massa pengar åt kommunen, då deras tunnor inte behöver tömmas. 

Ni måste nog fundera lite på hur systemet är uppbyggt innan hon ser till att polisanmäla innevånare som är mån om miljön!

Miljövän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel