Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi ska inte betala mer än andra för snöröjningen

Snöröjningen i Härjedalens kommun; med all respekt för det otacksamma jobbet som våra kommunalråd utför, så borde väl mellancheferna veta vad de sysslar med.

Jag och flera andra har fortfarande inte fått någon information om snöröjningen trots att det skulle gå ut under hösten.

Man vet tydligen inte heller vad besparingen är i kronor. Att det inte är en kommunal angelägenhet ska väl inte innebära att vi bofasta efter dessa vägar ska betala mera för snöröjningen än andra i samma kommun.

Dessutom angående vad som är kommunal verksamhet; att ekonomin kunde vara bättre skulle man väl tänkt på när man går in med flera miljoner i ishallen i Sveg vid återuppbyggnaden. Dessutom driftskostnaden, tala gärna om vilken summa kommunen går in med årligen trots att det inte är en kommunal skyldighet.

Arne Rosén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel