Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Flytt av Pilgrimen rågar måttet - vad är det som händer?

Annons

Pehr Jonsson i Ytterhogdal har reagerat på beskedet att Pilgrimen i Kårböle ska rivas.

Vad händer?? Härjedalens kommunledning i rent kaos, ökad invandring med inga jobb i sikte för de som anländer till Härjedalen... Knappt några nya jobb till oss som växt upp här... Världen i en tornado som aldrig slutar snurra... Krig, elände och you name it... Till och med pilgrimen i Kårböle ska flyttas till Stockholm... Då är väl ändå måttet rågat?

Eller känns problemet litet? Ser ingen politiker vart allt kommer gå ? Kanske ingen vågar kliva fram och ta ansvar och säga jag har gjort så här... förlåt! Eller en bra lösning? Ingen vågar vara det man står för? Nog är det konstigt? Men lön vill ni ha?

Läs mer: Pilgrimen får rivas - "En stor förlust för både Kårböle och Ljusdals kommun"

Bensinmacken åt Göran ska till och med bort, som funnits sedan man varit barn... Nog är det konstigt? Förr fanns jobben i Härjedalen och Sverige så skolor-affärer-post och livsmedel fungerade. Till och med sjukvård och äldrevård såg ljusare ut ... Då var politikerna mer med folket... Idag tänker många på sig själva bara, vi ska rösta på folk vi knappt känner som ska styra? ... En presentation på politikerna i Härjedalens kommun vore trevligt så man fick se vilka de är... Vad de gör och representerar.

Gäller inte bara här utan även utanför vår gräns... Barnen i Aleppo som gråter med blod i ansikten som mist nära och kära... Är inte människan en hemsk varelse ? Som kan göra allt och också blunda samtidigt. Någon måste dra i bromsen snart och våga kliva fram och visa att den vågar ta ansvar trots att de kan mista armen sin... Ansvar mot livet och jorden.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons