Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Satsa på vårdpersonalen

Annons

Som nyinflyttad och i högsta grad produktiv, men med skattepengarna ihopjobbade utomläns, undrar jag om jag vågar bo kvar!

Jag har följt det politiska maktspelet lite utifrån, miljoner hit och miljoner dit, halvtjänst på bibblan i Hede kontra pengar till flygplats i Sveg. Vad jag vet har jag flyttat till en turistkommun, då ska väl flygplanen landa i Hedeviken (mitt i) turistkommunen?

Jag vill att mina skattekronor till stor del ska gå till våra gemensamma behov; äldrevård, socialt omhändertagande, skola, samhällsbyggnad – det bygden kräver, och det innefattar givetvis dem som arbetar därute. De ska ha bra betalt och drägliga arbetsförhållanden

För min egen del lägger jag hellre ett par kronor extra per hundring i skatt så att de som arbetar kan känna glädje och tillfredställelse!

Vad jag förstår så är väl Härjedalens kommun intresserad av att fler flyttar in. Därför tror jag att signalerna som vårdpersonalen skickar ut är något som vi "brukare" om några år, får fundera över!

Hoppas att politikerna kommer att profilera sig inför stundande kommunval så vi får chans att välja väg, och framför allt mantalsskrivningsort!

Christer Hansson

Husberget Hede

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons