Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Stäng inte köket på skolan i Ytterhogdal!

Annons

Centralskolan i Ytterhogdal.

På vår Ytterhogdals skola ska politikerna byta vår mat. Så vårt kök ska bli ett mottagningskök och vi ska få Svedjegårdens mat och vi tycker inte att dom har så god mat.

Alla skolor har gjort en enkät om hur maten är i skolan. Vår skola tyckte mest om maten och vi får inte behålla vår mat. Södra skolan i Sveg som tyckte minst om maten och får behålla sin mat och dom ska göra mat till hemmet i Sveg. Det är så orättvist - politikerna lyssnar ju inte på enkäten som kollar hur dom tycker maten är.

Jag kollade vad det skulle bli för mat på Svedjegården den veckan. Dom skulle få palt och sån här husmanskost som inte vi tycker är så gott. Och om vi inte ska få samma mat som Svedjegården så är det onödigt att en kock ska göra två olika maträtter om det blir så.

En till sak som är onödig är att transportera mat det kostar bensin och det blir dyrare i längden än att betala 1,9 miljoner kr. Så jag undrar vad är det som är bättre? Jag menar Sveg kan ju skicka sin mat till olika skolor, men vad är det som gör att vi måste bli av med vårälskade mat?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons