Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Varför får vi ingen riktig busshållplats i Hede?

Annons

Nu har återigen busshållplatsen flyttats i Hede. Det skedde i princip över en natt och utan förvarning.

Helt plötsligt så var hållplatsskylten uppsatt på ett annat ställe utan att vi resenärer fått vetskap om detta och utan att man gått ut med information via sociala medier, Länstrafiken och kommunen.

Den tidigare, också flyttade, busshållplatsen på baksidan om OK blev naturligtvis en flopp då busspåstigningar skulle ske i trängsel med verkstadsbilar, trafikanter, farliga utfarter med mera, och kritiserades starkt.

Nu är hållplatsen i stället framför alla sopcontainers vid OK. Vi är väl inte värdiga något bättre, så nu blockerar bussarna de bilar och bybor som kommer med sopor som ska lämnas och sorteras. Dessutom vid en in- och utfart till OK-stationen. Undrar hur det kommer att fungera vid turistsäsong?

Men den återkommande frågan är fortfarande – vad är det för fel? Vad är det som gör att det inte kan ordnas med en riktig busshållplats/väntsal i Hede?

Vad är det som gör att man gång på gång hittar på nödlösningar och inte kan åstadkomma en fast busshållplats och väntsal i centrum?

Vilka är ansvariga för det här? Tänker ni dra in bussarna från Hede så att det blir en förbifart? Finns det inga pengar?

Det är passagerarna (invånare/ turister) som kommer i kläm, och att leva och bo i Härjedalen kan man verkligen inte rekommendera när det gäller servicenivån.

Vad håller Härjedalens kommun och Länstrafiken på med? Tystnade är total.

Besviken resenär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons