Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rö(s)ta för en kyrka för alla

Annons

I dagarna har alla som är medlem i Svenska kyrkan och fyllt sin röstsedel för 17 september är det val, kyrkoval. Det glömda valet, men ack så viktiga val.

Tycker du som jag och som Socialdemokraterna att kyrkan ska vara en öppen kyrka som är välkomnande för alla, där alla möts med respekt, med massa aktiviteter för alla åldrar, att kyrkan ska stå upp för allas lika värde och vara en av Sveriges bästa arbetsgivare, då ska du som mig gå och rösta!

Att kyrkan ska vara en bra arbetsgivare för sina 20 000 anställda genom att skapa ett gott arbetsklimat, förebyggande arbetsmiljöarbete, att man ska ha möjlighet att växa och utvecklas tycker vi är en självklarhet.

Kollektivavtal är för oss en självklart då det är en garanti att det betalas in sociala avgifter, försäkringar och avtalspensioner Varje röst räknas och nu kan vi visa vilken arbetsgivare vi vill ha och vad kyrkan ska stå för i framtiden.

Söndag 17 september är det valdag men redan från måndag 4 september kan vi förtidsrösta Tycker du att Svenska kyrkan ska vara en öppen folkkyrka för alla, gör som mig. Gå och rö(s)ta!

Cathrine Strand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons