Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Satsa på utveckling – inte avveckling

Annons

Är det inte dags att våra politiker börjar nyktra till snart och visar sig begåvade med några procent av det förtroende som varje politiskt uppdrag i sig innebär?

Men det tycks vara svårt att förstå vad socialdemokratin står, eller har partiets ståndpunkter blivit så marknadsanpassade att det kan vara svårt att se skillnaden mellan rött och andra färger?

Har vi en aktiv näringslivspolitik i Härjedalens kommun som försöker få företag att etablera sig här och skapa det som är ett måste för fortlevnad – arbetstillfällen? Nej, här har kommunen en annan genialisk lösning på det problemet så att man går den motsatta vägen. Här tror sig de styrande lösa framtidens utveckling med avveckling. Good luck!

Den politiska styrningen av vår kommun når inte ens upp till bokstaven C som var den lägsta i betygsättning när jag gick i den 6-åriga folkskolan.

Vad krävs då för att få tillbaka den politiska tron? Det krävs en ideologisk historisk skolning i arbetarrörelsens historia, inte fastna i historien men lära av den. Även om det ser mörkt ut så finns det ändå ett hopp, tecknar den som är stark i tron.

Thor Hansson

Lillhärdal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons