Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hede avslutade med att lugga Ope

Hede och Ope delade på poängen i en spelmässigt helt okej match från båda lagen. Kul för hemmalaget efter en mycket tung höst

Annons

Hede gjorde en riktigt bra insats i framförallt första halvlek då det bjöds på riktigt bra fotboll. Ope, som tvålade dit seriesuveränerna Lillhärdal senast med 6-0, hade det stundtals svårt då hemmalaget fick ordning på positioner och passningsspel. Hede tar även ledningen efter en kvart. Efter ett antal snabba passningar på högersidan avancerade hemmalaget fram och avslutas av Anders Wiklund som med sin snabbhet tagit sig förbi Opeiterna i backlinjen och får iväg ett skott som tar på några fötter i straffområdet som ställer Opes målvakt och 1-0 är ett faktum.

Ledningsmålet hur rättvist som helst och Hede fortsatte att trumma på framgångsrikt på högerkanten. Men utan att få in en ytterligare boll. Istället börjar Ope ta över allt mer. Gästerna har mycket boll men kommer inte till några större farligheter. Hede står rätt i positionerna och bjuder inte Opeiterna på nåt och Andreas Ekberg i Hedemålet hade det ganska lugnt.

Men i 85:e minuten får han kapitulera. Opes vänsterytter fångar in bollen vid kortsidan och slår snett inåt bakåt där Filip Lindgren distinkt dunkar in bollen vid Ekbergs vänstra stolprot.

Resultatet 1-1 står sig och Hede avslutar säsongen bra, framförallt då spelet flöt på riktigt bra i första halvan. För Ope blev det en tung poängförlust då de vid seger slutat tvåa i serien. Nu blev det IFK Östersund som knep andraplatsen.

Hede-Ope

1-1 (1-0)

Mål Hede, Anders Wiklund. Ope, Filip Lindgren

Domare: Andreas Ekeljung, Östersund

Publik: 55

Annons