Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matchens sista spark fällde Lillhärdal

/
  • Mattias Larsson gjorde Lillhärdals mål i matchen mot Offerdal.

Lillhärdal har inte marginalerna med sig i inledningen av årets säsong. I fredags förlorade laget med 2-1 borta mot Offerdal då hemmalaget avgjorde med matchens sista spark.

Annons

– Vi förtjänade minst en poäng efter en riktigt bra laginsats, säger tränaren Anders Roos.

Inledningsvis var inte Lillhärdal riktigt med i matchen. Första tio gick helt till Offerdal utan att de för den skull skapade något jättevasst läge.

– De var stora, starka och pigga. Det tog oss en kvart att komma in i det men sedan jämnades spelet ut och vi skapade många fina chanser, berättar Anders Roos som också fick se Mattias Larsson ge sitt lag ledningen efter 20 minuter.

Försvarsspelet är det som Roos är mest nöjd med efter matchen men tillfälligheter gjorde att Lillhärdal inte ens fick med sig någon poäng.

– De skapade inte mycket. Kvitteringen kom, med kvarten kvar, när de sköt en av våra spelare i nacken vilket ställde Emil Dahlsten i målet och sedan i allra sista anfallet får en av deras spelare bollen i väldigt dålig vinkel men lyckas klacka den i en båge in i bortre gaveln. Det målet gör han inte om en enda gång på hundra försök, konstaterar Anders Roos bittert.

Lillhärdal saknade ett par viktiga kuggar i matchen men hoppas att samtliga ska vara tillbaka i hemmaderbyt mot Hede på fredagskvällen.

– Då är det en ny match och det är alltid roligt med derbyn. Vi ska göra vad vi kan för att ta vår första trepoängare då, säger Roos.

Annons