Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storförlust mot Myssjö/Oviken

Sveg/Vemdalen är inne i en tuff period i damtrean. Nu senast blev det förlust mot Myssjö/Oviken med 7-1 på bortaplan. Sveg/Vemdalen leder fortfarande en haltande tabell men har spelat 3-4 matcher mer än toppkonkurrenterna.

Annons

Det började riktigt illa för Sveg/Vemdalen. Redan efter 20 minuter hade Myssjö tryckt in tre bollar i gästernas mål.

- Vi var inte alls med från start. Efter deras tre mål tog vi oss dock in i matchen och spelade bra resten av halvleken, säger lagledaren Anders Westfält.

Cissi Lilja kunde också dundra in en frispark som innebar reducering innan halvtidsvilan.

Sveg/Vemdalen som bland annat saknade ordinarie målvakt och skadade Emma Jakobsson drabbades i matchen av ytterligare en skada då Ida Danielsson fick ett stenhårt skott i ansiktet och tvingades kliva av.

Myssjö/Oviken tog åter över spelet och bollarna trillade in i jämn takt. Lägg därtill att Sveg/Vemdalen drabbades av en utvisning.

- I helgen möter vi Järpen borta, det blir en tuff match. Det är tråkigt att måste undvara skadade spelare och det är extra tråkigt när det är våra rutinerade tjejer som ska hjälpa de yngre att hålla uppe laget. Men vi är väldigt nöjda hittills med vad som presterats och kan vi nu göra två bra avslutningsmatcher så är det en stark säsong, målet var ju bara att ha ett lag i seniorserien men vi har i alla fall nosat på toppen riktigt länge, summerar Anders Westfält.

Sveg/Vemdalen är inne i en tung period. Senaste veckan ramlade det in två förluster på bortaplan.

Annons