Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sveg åkte på storstryk - åker ner i division 6

11-1 blev segersiffrorna för Offerdal mot Sveg. Resultatet innebär att Sveg hamnar sist i division 5 och åker ner i lägsta divisionen till nästa säsong.

Annons

Arkivbild från en annan match

Det var tungt för Sveg efter matchen. Inte nog med att åka på storstryk, resultatet innebär också att de hamnar längst ned i fotbollssystemet då både Offerdal och Kamelerna tog sig förbi Svegarna i tabellen. Kamelerna vann sin match med 3-0.

Spelarna kämpade så gott de kunde men Sveg hade bara 11 spelare och alltså inga avbytare som kunde komma in med ny energi. Offerdal rundade spelarna gång efter gång och resultatet var rättvist för hur matchen såg ut.

– Det är svårt att förvänta sig annat när vi kommer till matchen med 11 man men känns ändå tungt, menar tränare Max Kornilov efter matchen.

Vad detta innebär för Sveg nästa säsong är svårt att säga i nuläget. Man har haft svårt att få ihop ett lag denna säsong och det blir knappast bättre av att halka ner en division.

– Det är svårt att göra så mycket när det inte kommer spelare på träningarna och man inte kan träna ihop sig. Vi får sätta oss ned nu och fundera över hur vi ska göra med nästa år, säger Max.

Svegs tröstmål gjordes av Ali Seba.

Annons