Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lantbrevbärarna i Hede är landsbygdens hjältar

/
  • Jan Larsson och Lotta Larsson från Ränningsvallens byalag överraskar med diplom och en tårta i form av en postbil till postchefen i Hede Ingrid Hedmark.
  • Postbilstårta

Utmärkelsen Landsbygdens hjältar 2014, som delas ut av Ränningsvallens byalag, går till postchefen Ingrid Hedmark och lantbrevbärarna i Hede.

Annons

Enligt byalaget står Ingrid Hedmark och lantbrevbärarna för en "särdeles god service längs väg 311. Den dagliga lantbrevbärarturen i ur och skur, kyla och snö är av särskild betydelse för bygden och underlättar avsevärt vardagen för människor och företag."

På tisdagen överraskade representanter från Byalaget postbilen i Ränningsvallen och överlämnade diplom och en tårta i form av en postbil.

– Tack, det här var oväntat och kul, säger Ingrid Hedmark. Nu ska jag åka de sju milen till Hede och fika postbilstårta med kollegorna.

– Vi är glada att vi har daglig postgång och uppskattar särskilt våra lantbrevbärare för deras goda servicekänsla, smidighet och hjälpsamhet. Sådant är viktigt för oss som bor långt från postkontor och utlämningsställen för paket. Det är särskilt betydelsefullt i Ränningsvallen eftersom det finns flera företagare i byn, säger Jan Larsson, ordförande i byalaget.

Mer läsning

Annons