Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stök och fylla under midsommarfirandet i Härjedalen

/

Det var en del stök och fylla under midsommarfirandet runt om i Härjedalen. I Sveg stod en man och vinglade på taket till en bil som kördes och i Hede bet en överförfriskad parkbesökare en av ordningsvakterna. Han är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Annons

Under sena midsommaraftonskvällen och natten till lördagen omhändertogs tre personer för fylleri. Det handlade om tre män i Sveg, varav en av dem stoppades av polis när han stod och vinglade på ett biltak under en farlig bilfärd. En annan man var kraftigt berusad och nekades därför att köpa öl på en pizzeria. Mannen blev då arg och polis kallades till platsen.

En kvinna i 20-årsåldern som bar kniv i Sveg misstänks för brott mot knivlagen.

På midsommardagen omhändertogs en man i Hede mitt på blanka förmiddagen för fylleri och fick nyktra till på polisstationen i Sveg. Natten mot söndagen hamnade en man född 1987 i bråk med en gäst på Folkets Park i Hede. När ordningsvakterna skulle lyfta ut honom bet han en av vakterna och satte sig till motvärn. Polis tillkallades och mannen, som nu är misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd, fick sova ruset av sig i Sveg.

Senare samma natt stoppades en man född 1985 i centrala Sveg. Han är nu misstänkt för rattfylleri.

Tidigt söndag morgon fick polisen också rapport om att någon lyft bort två brunnslock på en väg i Sveg. Kommunen är underrättad.

Annons