Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV-profilen tillbaka i rutan efter olyckan i Härjedalen: "Jag känner mig nästan som Stålmannen"

Det var under en vandring i Ramundberget olyckan var framme och TV-profilen Rickard Sjöberg föll illa och fick en spricka i ett av handledsbenen.
– På väg ner för ett fjäll var det lite blött och lerigt och jag dansade på rumpan, kan man säga, sade han till Expressen efter olyckan.

Annons

Rickard Sjöberg var i slutet av juli och vandrade med några bekanta i Ramundberget i Härjedalen.

– På väg ner för ett fjäll var det lite blött och lerigt, och jag dansade på rumpan, kan man säga. Jag tog emot mig med handen, berättade han för Expressen efter händelsen.

Händelsen resulterade i en spricka i ett av handledsbenen, vilket gjorde att Rickard blev tvingad till att bära gips i tre veckor.

Läs mer här: TV-profilen skadad efter bergsolycka i Härjedalen

Rehabiliteringen tycks ha gått snabbare än befarat och snart får han ta av sig gipset. I ett filmklipp på Facebook, tackar Rickard Sjöberg först och främst för alla värmande ord och födelsedagshälsningar han fått, då han fyllde 48 i lördags.

– Tack så jättemycket för alla födelsedagshälsningarna och alla värmande ord jag fått, jag blir så otroligt glad och varm i hjärtat och jag känner mig nästan som Stålmannen, säger han, men kommer snabbt på sig själv och håller upp gipset framför kameran och utbrister:

– Eller ja, inte riktigt kanske. Men på onsdag ryker gipset!

Annons