Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kämpade tappert med en mindre

/
  • Ytterbacken Abdullah Hassan gjorde en fin insats för Sveg i förlustmatchen mot Myssjö.

Sveg förlorade toppmötet mot Myssjö/Oviken på onsdagskvällen. Matchen slutade 0-2 och bakom förlusten ligger en kamp men en spelare mindre på planen sista timmen för Sveg.

Annons

Det blev en match med två ansikten på Svegs IP. Före utvisningen var spelet jämnt och målchanserna få. Efter drygt trettio minuter kommer några ödesdigra moment för matchen. Jonathan Lindqvist får två gula kort med bara någon minuts mellanrum.

– Den andra varningen är ganska hård men det är bara att acceptera, säger Fredrik Jonasson vars lag fick falla tillbaka en del i planen med sitt reducerade manskap.

Myssjö får ett stort bollinnehav under resten av matchen men det dröjer ändå länge innan de kan slå hål på utmärkte Mattis Westerströms nolla. Mattis står för ett par svettiga räddningar, han blir även hårt ansatt fysiskt av Myssjöspelarna och i rättvisans namn borde William Hagen Goldsworthy ha blivit utvisad då han slänger sig mot Westerström med sträckt ben och dobbarna före i en duell. Domaren nöjer sig med varning, ett mycket tveksamt val. Några minuter senare spräcker samme Goldsworthy nollan och det är även han som får sätta sista målet i tom kasse då Sveg även flyttat upp Westerström i sista minuten för att trycka på vid en frispark.

– Jag tycker att vi gör en riktigt bra match med de förutsättningar som gavs. Vi har ju även några riktigt heta chanser på våra kontringar, summerar Jonasson.

Mycket bra i Sveg var nämnde Mattis Westerström och ett stort plus går också till Abdullah Hassan.

Annons