Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart med ny näringslivschef

/

Magnus Persson, 55 år, Söderhamn, blir ny näringslivschef i Härjedalens kommun. Persson som är bördig från Sveg kommer att tillträda tjänsten i månadsskiftet november/december.

Annons

Magnus Persson är född och uppvuxen i Sveg. Efter gymnasiet flyttade han för högskolestudier i Uppsala och därefter har han jobbat på andra håll i landet.

– Sedan 1991 har jag arbetat för Rottneros/Vallvik som försäljningschef med ett uppehåll tre år då jag var inköpsansvarig vid Edsbyverken, berättar Magnus Persson som känner sig väldigt glad över att få jobbet som näringslivschef.

– Det känns helt rätt att flytta hemåt nu. Jag ville ha en ny utmaning i arbetet. Visserligen får jag inte världen som arbetsplats på samma sätt nu men jag har flugit så mycket att jag är nöjd, säger Persson som summerade sina arbetsresor till USA häromdagen och konstaterade att han hade 101 resor dit.

Inledningsvis kommer Magnus att veckopendla.

– Min fru jobbar som lärare och yngste sonen går i mellanstadiet här i Söderhamn, de ska göra klart det här läsåret sedan flyttar vi upp till Sveg.

Annons