Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kulturskolan storsatsar på lucia och julmusik – här är programmet

De närmaste veckorna kommer kulturskolans elever att bjuda på julmusik runt om i Härjedalen, i samarbete med olika skolor och andra aktörer. Luciafirande blir det i kyrkorna i Sveg, Hede, Ytterhogdal och Funäsdalen den 13 december.

Programmet för Kulturskolans konserter ser ut som följer:

Julkonsert med Kulturskolan i Sveg torsdag 5 december 18.00, Camp Sveg. Ensembler och solister från Norra skolan, Södra skolan och Härjedalens gymnasium. Arrangör: Kulturskolan

Luciakröning i Hede kyrka fredag 13 december 18.00, Hede kyrka. Arrangör: Kulturskolan, Sonfjällsskolan och Kvinnogillet.

Julmusikal med årskurs 5 och 6 i Hede måndag 16 december 18.00, Hede kyrka. Arrangör: Kulturskolan och Sonfjällsskolan.

Luciafirande i Funäsdalen. fredag 13 december 18.00, Funäsdalens kyrka. Arrangör: Kulturskolan och Funäsdalens skola.

Konsert med ungdomskören och elever från Kulturskolan i Funäsdalen onsdag 5 december 18.00, församlingshemmet Funäsdalen. Arrangör: Kulturskolan och Svenska kyrkan.

Lucia och julkonsert i Ytterhogdal, fredag 13 december 18.00, Ytterhogdals kyrka. Kyrkans kör och Kulturskolans luciatåg och solister. Arrangör: Kulturskolan och Svenska kyrkan.

Källa: Härjedalens kommun