Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lär dig att logga in med oss – så kan du läsa TH digitalt i jul: "En viktig del av vårt uppdrag"

Vill du ha hjälp att läsa tidningen digitalt inför julen?
Då har vi både tid och plats för dig.
På fredag 30 november bjuder TH och Vuxenskolan in till en träff där du får lära dig grunderna i lugn och ro.

Annons

På fredag arrangerar TH och Studieförbundet Vuxenskolan en logga-in-träff för dig som vill ha hjälp att läsa tidningen på skärm istället för papper. Vi håller till på Camp Sveg mellan klockan 10 och 14.

Här får du personlig hjälp att skapa ett konto och helt enkelt bli en digital prenumerant - antingen som pluskund eller e-tidningsläsare.

– Det kan låta väldigt enkelt. Och för många är det också självklart att läsa tidningen på nätet i olika former. Men för andra är steget betydligt större och vi vill göra vad vi kan för att hjälpa dem, säger TH:s chefredaktör Hans Lindeberg.

– Jag ser det också som en pedagogisk del av vårt journalistiska uppdrag. Att så många som möjligt förstår hur det digitala samhället fungerar är avgörande för demokratin. Nu tar både TH och samhället snabba digitala steg och då måste vi ha läsarna med oss på den resan.

Måste man anmäla sig i förväg till träffen?

– Nej, det krävs ingen anmälan. Det är bara att dyka upp och det krävs inga förkunskaper. Alla är välkomna och det kostar inte heller någonting att delta, säger Hans Lindeberg.

Vår logga-in-träff visar också vilka fördelar du har som prenumerant. Här ingår till exempel fri tillgång till 40 lokala nyhetssajter och appar runt om i landet. E-tidningens alla uppsidor och förmånliga erbjudanden på läsarshoppen.se hittar du också om du utforskar djupet i ditt utbud.

– Det är också en stor fördel med att besöka vår träff. Många kunder känner inte till vad som ingår i deras prenumeration och hur man gör för att komma åt allt innehåll. Här tar vi oss tid att gå igenom våra erbjudanden och öppnar därmed dörren till alla mervärden, säger Hans Lindeberg.

Det här kommer extra lägligt lagom till julen, med e-tidningen kan du till exempel läsa TH precis som vanligt – var du än befinner dig. Inför julen lanserar vi dessutom en exklusiv korsordsbilaga i e-tidningen. Här lär du känna några av våra krysskonstruktörer som utmanar dig med 18 sidor kryss och sudoku av olika svårighetsgrader.