Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lillhärdal krossade seriesegrarna

/
  • Mattias Larsson i en tidigare match mot Östersund. Inga mål för honom mot Järpen men väl ett gult kort.

Efter första halvlek ledde härdalingarna med 2-0. När matchen var slut stod det 5-1 och krossen var ett faktum. Serieledarna Järpen fick bita i gräset rejält när Lillhärdal kom på besök förra veckan.

Annons

– Och det var ändå lite i underkant. Vi dominerade matchen och hade fyra, fem riktiga frilägen som också borde ha varit mål, säger tränare Anders Roos.

Enligt honom var det lagets bästa match för säsongen.

– Oavsett om de saknade några spelare så är Järpen inget strykgäng. Det vi gjorde, som vi inte gjort tidigare förutom mot Sveg, var att vi spelade med bästa laget från start. Vi tänkte att om vi åker så här långt så ska vi försöka och se vad det ger. Men alla fick ju spela såklart, säger Anders Roos.

Efter första halvlek hade Lillhärdal 2-0 mot serieledarna Järpen. Strax efter pausvilan kom trean och sedan var det inte just något snack mer, även om Järpen fick ett tröstmål på slutet, ett riktigt "skitmål" enligt Anders Roos.

– Vi har spelat bra även tidigare men inte gjort mål. Nu lossnade det, säger en mycket nöjd tränare som ser fram mot helgens hemmamatch då Lillhärdal tar emot Bräcke som huserar på sista plats i tabellen.

Upplagt för ett nytt målkalas?

Annons