Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Annika i Ytterhogdal kan vinna fem miljoner på triss i tv-soffan

/
  • För vinstpengarna ska Annika Olsson i Ytterhogdal först och främst köpa en ny köksspis. Hon gillar att koka sylt och saft och att baka. Oavsett vinstsumman blir det inga längre resor utan hon stannar hemma för att gå i skogen och umgås med de sju barnbarnen.

Annika Olsson i Ytterhogdal skrapade fram tre tv-apparater på en trisslott och väntar nu på att få ta plats i TV4:s tv-soffa där hon har chansen att vinna stora pengar.

Annons

Hon kan vinna fem miljoner kronor men kommer att åka hem med minst hundratusen kronor på fickan.

Hur känns det?

– Jag vet inte. Än. Jag har nog inte fattat det. Jag är så glad men jag undrar om det verkligen är sant, säger Annika Olsson.

Trisslotten fick hon vid en avtackning av en arbetskamrat. Den som slutade gav de som tackade av honom trisslotter.

Till vardags städar Annika Olsson på skolan i Ytterhogdal. Om hon vinner mycket pengar slutar hon kanske att jobba, men är inte säker. Däremot är hon säker på vad hon ska köpa direkt hon får pengarna: en ny köksspis.

Vinnarlotten är registrerad på Svenska spel och Annika Olsson har postat lotten i rekommenderat brev, så att den inte kan komma bort på vägen.

Nu väntar hon på telefonsamtal från Svenska spel så att hon vet när hon ska packa väskan och åka till Stockholm och skrapa en ny lott.

– Och så ska jag bo hotell och vräka mig och äta en massa god mat gratis, säger Annika Olsson.

Annons