Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lillhärdal reste sig mot Strömsund

Efter en period med flera bleka insatser i rad tog Lillhärdal tre välkomna poäng i bortamötet mot IFK Strömsund. Lillhärdal vann med 2-0 efter en taktiskt väl genomförd match.

Annons

- Äntligen gjorde vi som vi kommit överens om innan avspark. Nu spelade vi som ett lag och då skapade inte Strömsund så många heta chanser, säger en mycket nöjd Anders Roos.

Hemmalaget började dock bra och hade ett grepp om händelserna första tio minuterna innan Lillhärdal kom in i matchen.

- De hade några snabba spelare men efter att vi flyttat om lite i laget så fick vi bra koll på dem, säger Roos som fick se Mattias Larsson ge Lillhärdal ledningen efter knappa halvtimmen då han sätter en frispark.

Mattias Larsson gjorde Lillhärdals första mål mot Strömsund. Bilden är från hemmamatchen mot Stugun tidigare under säsongen.

Några minuter senare ökar Dennis Persson på då han kommer loss från sin bevakning och placerar in 2-0.

– Vi har en stabil defensiv matchen igenom, vi tog inte så stora risker utan höll ihop laget, berömmer Roos.

Lillhärdal lämnade i och med segern sistaplatsen i serien och har nu både IFK2 och Brunflo bakom sig. Innan uppehållet återstår en match och det är den tuffast tänkbara, Alsen på bortaplan. Alsen har sex segrar hittills men Hede tog poäng av västjämtarna och med det i bakhuvudet så känner sig säkert inte Lillhärdal slagna på förhand.

Annons