Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lisa Brandén tilldelades stipendium: "Ödmjuk lagspelare med stort hjärta"

Hede/Vemdalens målvakt, Lisa Brandén, har utsetts till årets stipendiat ur Karl-Johan Göranssons minnesfond. Förutom äran och en blombukett uppgår stipendiet till 5 000 kronor.

I samband med att Vemdalens IF hade fotbollsavslutning för sina ungdomar delade föreningen ut ett stipendium ur minnesfonden efter Karl-Johan Göransson. Göransson var en stor fotbollssupporter som bidrog med många ideella insatser och såg nästan alla matcher som spelades på Vemvalla.

Stipendiet för 2019 går till Lisa Brandén med motiveringen: En målinriktad och målmedveten tjej som lägger ribban högt och samtidigt är en ödmjuk lagspelare med stort hjärta. Alltid positiv med glimten i ögat, det smittar av sig till medspelare och alla som är omkring henne. Hon ger alltid allt i alla matcher och lyfter sina medspelare med positiva kommentarer. Hon är en stor förebild som visar att även vi i glesbygd kan lyckas inom fotbollen. Hennes namn är välkänt i fotbollskretsar, inte bara i Jämtland/Härjedalen utan ryktet om hennes strålande insatser i målet surrar i hela Norrland.