Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: 34-åringen slog ihjäl sin arbetskamrat efter festnatt

De två männen, båda hantverkare, åkte till Ytterhogdal för att utföra ett renoveringsarbete. Då hamnade de i bråk och den ene slog ihjäl den andre, enligt
tidningen Expressen
.

Annons

Upprinnelsen till det misstänkta mordet i Ytterhogdal på onsdagen var ett bråk mellan två hantverkare som åkt till orten för ett renoveringsjobb. Det uppger Expressen.

Läs mer: Död man funnen i Ytterhogdal - en person gripen misstänkt för mord

Enligt tidningen, som pratat med den 34-årige misstänkte mannens advokat, ska händelsen ha inträffat efter en festnatt.

– Det är ett fylleslagsmål som har gått över styr. Sedan är det lite oklart vem som började, hur det började, vem som försvarade sig och vem som angrep, säger 34-åringens försvarsadvokat till tidningen.

Läs mer: Man misstänkt för mord – vi sänder direkt från Ytterhogdal

Polisen inväntar nu en teknisk undersökning av lägenheten där mannen hittades död och de arbetar med att få fram identiteten på den döde mannen.

Åklagare Malin Olsson Almqvist säger att en person greps på onsdagsförmiddagen. Personen är i nuläget misstänkt för mord. Åklagaren vill inte gå in på några detaljer kring gripandet eller personens ålder eller kön. Personen ska höras av polisen.

Enligt uppgifter till helahälsingland.se ska den gripne vara en 34-årig man. Mannen är förd till Östersunds polisstation där han kommer att förhöras, misstänkt för mord mellan den 9 och 16 december.

Annons