Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Magdalena Graaf har köpt tomt i Vemdalen

I ett blogginlägg avslöjar kändisen och mångsysslaren Magdalena Graaf att hon köpt tomt i Vemdalen.
– Wow! En liten stuga som kan bli mitt kryp in när jag blir SÅ framtung att jag inte kan röra mig, och tippar över, skriver hon i inlägget.

Annons

Magdalena Graaf verkar nöjd med köpet och skriver efter en god måltid på Fjäderholmarna:

”Jag typ ser inte min egen snippa????

Älsk på den! Vem bryr sig…

Jag tänker ha en fisig ballongmage tills september. SEN ska jag mara, trava, träna, svettas! Nu orkar jag inget. DENNA VÄRME tar kol på mig!

Ps: Har precis köpt en tomt i Vemdalen. Älsk på det med! Rida cowboyhästar på Trumvallen, fiska och haika på fjället!” skriver hon i inlägget. 

Magdalena Graaf blev tillsammans med sin syster känd när de bildade popduon Graaf i slutet av 90-talet. 2006 skrev hon självbiografin ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” och hon var en av sommarpratarna i P1 året efter. Sedan dess har hon deltagit i Let's Dance och jobbat som vinstutdelare i Postkodlotteriet. I dag är hon mest känd för sin blogg.

En annan kändis som älskar länet är Bingo Rimér. Tillsammans med sina systrar köpte han en prästgård i Revsund tidigare i sommar.