Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Malmös pizzor slog Svegs

/
  • Glada miner trots förlust. Erik Ekstrand gratulerade vinnaren Behrang Miri efter semifinalen i Matslaget. Helt nöjd var svegaren dock inte.

Sparris, potatis, mynta och gurka. Där har du några av ingredienserna i Malmös pizzor i tisdagens "Det stora Matslaget" i SVT. Ingredienser som slog ut Svegs ren- och björnpizza.

Annons

Malmös lag med rapparen Behrang Miri i spetsen blev för starka för svegarna Erik Ekstrand, Laila Westling, Anders Lindkvist och Mattias Turdell i semifinalen av SVT:s "Det stora Matslaget". Sin vana trogen tog Erik med björn på menyn, som i tisdagskvällens program bestod av pizza och pizzasallad.

Juryn var väldigt nöjd med Sveglagets pizzasallad, på rättika, kålrabbi, majrova och morot. Mästerkocken Marcus Samuelsson tyckte att den var det bästa med hela anrättningen. Björn- och renpizzan, serverad på klassiskt maner i pappkartong (från orten?) föll dock inte riktigt juryn i smaken.

I stället blev det Malmös två mindre pizzor med bland annat sparris, potatis, mynta och gurka som tog hem semifinalen. Även Bert Karlsson Skaralag fick se sig slagna.

Annons