Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord: Arne Jonasson, Funäsdalen

En älskad far och broder har slutat sin vandring här på jorden. Ett varmt hjärta har slutat att slå, ett härligt skratt har tystnat, leende ögon har slocknat.

Annons

Arne har nu flyttat till det himmelska hemmet. För undertecknade har Arne varit en stor vän och vi har alltid blivit väl mottagna när vi hälsat på hos honom och sonen Ingimar i Funäsdalen.

Vi minns med glädje hans gästvänlighet. Ett speciellt minne som vi har är när vi för några år sedan var till Funäsdalen och Arne bjöd oss på mat, han gräddade mycket goda våfflor och berget av våfflor han gjorde kunde gott ha räckt till ett helt kompani. Arne var lättsam till sitt sinne och drog gärna någon rolig historia eller så berättade han om sina olika jobb och det var alltid lika intressant att lyssna på det han sa.

För Arne var ingenting omöjligt, han var en person som inte gav sig i första taget. Ett av hans stora intressen var bilar och motorer som han också gillade att meka med. Hans hembygd Lillhärdal stod honom varmt om hjärtat och så länge krafterna stod honom bi så tittade han till sin fastighet i Sunnanå och passade då alltid på att hälsa på hos oss för han var alltid mån om att hålla kontakten med både släkt och vänner.

Saknaden efter Arne är stor men vi unnar honom nu vila i frid.

Anselm och Hjördis

Annons