Annons
Vidare till tidningenharjedalen.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missa inte vår nya kryssbilaga – 19 sidor korsord i e-tidningen: ”En utmaning som räcker länge”

Sugen på att lösa korsord i sommar?
Ta med e-tidningen till stranden, hängmattan eller favoritfåtöljen.
Vår nya kryssbilaga väntar på dig redan nu.

Förra sommaren lanserade TH en 18-sidig e-tidningsbilaga, fylld med korsord och sudoku av olika svårighetsgrader.

Det blev succé, direkt.

Hela 15 000 läsare löste sommarkryssbilagan totalt och därför gör den nu efterlängtad comeback i e-tidningen. Den här gången blir det 19 extrasidor med kryss och knåp av varierande karaktär.

Kryssbilagan finns tillgänglig redan nu, exklusivt för dig som har vårt digital- eller komplettpaket. Du hittar den där din vanliga e-tidning finns, antingen på tidningenharjedalen.se eller i e-tidningsappen.

Kom också ihåg att e-tidningen alltid går att ta del av, oavsett om du är hemma, i stugan eller på långresa under sommaren. Det är en digital version av papperstidningen och i den kan du alltså läsa nyheter och sport precis som vanligt samt behålla den dagliga kollen på vädret och tv-tablån, till exempel.

E-tidningen är enkel att ladda ned och bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen. Bäst är läsupplevelsen i vår e-tidningsapp, som du hittar via App store eller Google play.

Så här gör du för att läsa e-tidningen via tidningenharjedalen.se: 1) Gå in på tidningenharjedalen.se och klicka på ”E-tidning” längst upp i menyn. 2) Klicka på den e-tidning du vill läsa. 3) Logga in med samma inloggningsuppgifter som till ditt konto. Saknar du inloggningsuppgifter eller har glömt ditt lösenord? Klicka på ”Skapa konto” respektive ”Glömt lösenord” och följ instruktionerna. Trevlig läsning!

Så här gör du för att läsa e-tidningen via vår app: 1) Sök på ”TH e-tidning" i App Store eller Google Play och ladda ner appen gratis. 2) Öppna e-tidningsappen och klicka på e-tidningen. 3) Logga in med med de inloggningsuppgifter du valde till ditt konto på tidningenharjedalen.se 4) Klicka på den e-tidning du vill läsa. 5) Klart. Trevlig läsning!

Behöver du hjälp? Besök tidningenharjedalen.se/kundservice, här kan du snabbt och smidigt få svar på vanliga frågor om bland annat e-tidningen.