Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för log-rock - Kingen utlovar överraskningar

Årets upplaga av Log-Rocken går av stapeln i helgen och Kingen roddar för fullt in i det sista med att få till evenemanget.

Annons

– Det är något man håller på fixar och donar med hela tiden, säger Kingen dagarna inför årets Log-Rock ska börja.

Kingen uppträder på log-rocken 2013

Årets startfält innefattar artister som spelar allt från country och gammeldans till renodlad raggarrock och så Kingens egna mix av klassiska rockstilar förstås.

– Jag vill ju att folk ska känna att de kan gå på Log-rocken och vara säkra på att de får en bra kväll utan att behöva tänka på vem som spelar. Därför försöker jag göra ett program som ska passa alla, som är brett och folkligt helt enkelt, säger Kingen och utlovar även en del överraskningar som han inte vill gå ut med i förväg.

På dagen kommer Kingen även titta förbi När Rocken Kom Till Sveg-utställningen på Kyrkogatan för att signera böcker innan lock-rocken drar igång med buskspelet vid åtta. Kingen lägger ett extra gott ord för Bristols, som han även hade en del hjälp av vid När Rocken Kom Till Sveg-turnén, och för Rune Ågevall och hans band men är annars positiv till allting.

– Jag ser fram emot det här. Det kommer bli svängigt - en svängig log-rock helt enkelt, säger Kingen och skrattar.

Klara band på log-rocken:

Jonny Tudor & his Long Life Batteries, Jerry Ask, Ebba och Sofia, Jämmerdalens Spelemän, Rune Ågevall and his Orchestra, Bristols samt Kingen & his Uppercuts.

Annons