Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fest i Ängersjö kojby

På lördag det dags igen. För femte året i rad arrangeras Musik och fordonsfesten i Ängersjö Kojby av trubaduren Stefan Ström som har bjudit in sina musik- och bilvänner.

Annons

Stefan Ström ordnar Musik och Veteranfordonsfesten i Ängersjö Kojby.

Det här är något för både turister och lokalbefolkning. Kojbyn i Ängersjö är en unik miljö. Kombinationen med kultur, musik och veteranfordon gör evenemanget intressant.

Artisterna är många. Bröderna Lindqvist, Johnny Tudor & Jocke Wall, Gruppen Ohyvvla, Ängersjösonen Peter Subäck, Maria Weimer, Gunnar Bäcke, Måns Hellström, Republiken Jamtland och Southern Comfort (Ivar Näs). Åke Jonsson - Rolf Engberg och författaren Mats Haldosén. Det blir en skön blandning av rock, härlig blues, visor och folkmusik, gammeltjo och country. Några knallar finns också på plats. Bland annat Agne Karlsson och Erika Enckell.

Parkeringen av veteranfordonen kommer att skötas av en kille från Wolfman Cruisers, så att bilarna får en bra parkering och publiken kan gå runt och titta på dem.

Stefan Ström, varför skall man gå på evenemanget?

– Stämningen i Ängersjö är positiv och härlig. Kolbullarna är fantastiska och det är många bra artister. Bland annat countrystjärnan Gunnar Bäcke som precis har släppt en ny skiva och Måns Hellström från Hede som spås bli den nya "Pepparn" (Leif "Peppern" Pettersson var en känd dragspelare på 1970-80-talet).

Annons