Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nio författare besöker Linsell och berättar om sitt skrivande

Författaren till Gånglåt, Elin Olofsson, berättar om sitt författarskap på Linselldagen tillsammans med flera namnkunniga författare från trakten. Författarbesöken är en del av Linselldagen som arrangeras av Linsells byalag och Bygdegårdsföreningen tillsammans med lokala företag.

Annons

Söndag den 17 juli samlas nio författare i Linsell. De berättar om sitt författarskap från scenen på bygdegården.

Eva Ludvigsen, som skrivit Sonfjällsdeckarna, och Ann-Marie Wikander, som skrivit romansviten om Sigrid, har anknytning till bygden liksom författare till Jasna, Micael Lindberg, som bor i Linsell och är ansvarig för författarbesöken.

– Det här kommer att bli en kanondag. Förra sommaren var det Eva Ludvigsen och jag som signerade böcker. Nu ville vi göra om det och göra det större, säger Micael Lindberg.

Övriga författare som medverkar är Mats Halldosen från Sveg, BjörnTörnvall som skrivit De jagade jägarna om Lillhärdalsfallet, Torbjörn Olsson, Mats Edblad och Jens Daniel Burman.

Linselldagen arrangeras av Linsells byalag, Bygdegårdsföreningen, Perfors kök och Linsell skoter och motor.