Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Babben Larssons längtan ut i Sverige – åker på expedition till Ytterhogdal

/
  • På söndag 28 februari kommer Babben Larsson till Folkets hus i Ytterhodal.

Komikern Babben Larsson drar ut på turné landet runt. På söndag, 28 februari, kommer hon till Ytterhogdal med showen "Expedition Babben" som går ut på att upptäcka ny mark där hon tidigare aldrig varit.

Annons

Babben Larssons show "Expedition Babben" stannar till i bland annat Ytterhogdal på söndag. Showen grundar sig på idén att komikern ska besöka nya orter i Sverige.

– Det blir lätt att man åker till samma ställen hela tiden. Det var även därför jag döpte turnén till "Expedition Babben", för att jag åker till lokala bygdegårdar och Folkets hus på mindre orter som jag inte varit på förut, säger Babben Larsson.

Hemma hos henne hänger en Sverigekarta på väggen. På den har hon placerat ut nålar på alla platser hon haft föreställningar. Just nu sitter runt 180 stycken på kartan och efter turnén räknar hon med att få placera ut minst hundra till.

Alla skämt till föreställningen är inte färdigskrivna än. Bäst blir det om allt är så färskt som möjligt menar hon. Men showen kommer att göra ett djupdyk ner i hennes privata liv.

– Den kommer att handla om mig och var jag befinner mig i livet. Jag har en dotter som är student, jag är singel och snart 60 år. Det blir lite blandat mellan nytt och gammalt, lokalt och allmänt. Och så blir det några favoriter i repris.

Annons