Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny ägare på Trapper i Lofsdalen

/
  • Ny och gammal personal, från vänster Christoffer Elmhammar, kock, Piarina Sundberg och Therese Björklund och så Mahmut Öztürk som nu driver restaurang Trapper och också är köksmästare.

Restaurang Trapper i Lofsdalen har fått ny ägare.
– Vi kommer att ha lite högre nivå på maten, men fortsätta med partykvällar och lokala band, säger nya köksmästaren Mahmut Öztürk.

Annons

Den första december gick köpet igenom, förre ägaren Peter Karlsson sålde restaurangen och lämnar den för sina andra engagemang. Ny chef i köket heter Mahmut Özturk som också kommer att driva stället. Han kommer från Uppsala, närmast från den populära restaurangen Peppar Peppar, och har många idéer om hur han vill utveckla restaurang Trapper.

– Här inne, i den inre delen av restaurangen, kommer vi att ha en hög klass på maten. Det blir ett nytt koncept jämfört med tidigare, mat på en högre nivå där vi satsar på kvalitet. Jag jobbar mycket med kött, med bra råvaror, det är min specialitet. Vi kommer att förnya menyn hela tiden, det blir nya maträtter varje månad, så att gäster som kommer tillbaka ska få variation, säger han.

Den främre delen av restaurangen, närmast ingången, blir kvar som mer bar och partydel.

– Det blir öppet på kvällarna under helgerna som förut. Och vi tänker försöka få hit lokala band som kan spela. Vi vill gärna att de som bor och verkar här också ska kunna ha nytta av oss, säger Mahmut Öztürk som har jobbat inom restaurangbranschen i 15 år.

Hur känns det då att flytta hit till Lofsdalen?

– Det är bra, det har redan rullat på lite. Men det finns ingen snö, jag väntar på den, säger han.

Annons