Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny restaurang i Skalspasset

/
  • Kökschef Henric Herbertsson kommer senast från stjärnrestaurangen Fiskekrogen i Göteborg. Här fixar han sista detaljerna på husets specialrätt, fläskpannkaka.
  • Johan Iller (till vänster) är platschef med ett stort intresse för champagne.

Lagom till jul- och nyårshelgen öppnades den nya restaurangen i Skalspasset. Allt är inte riktigt färdigbyggt men det ska inte gästerna märka när det gäller matupplevelsen.

Annons

– Häftigt att få vara med och sätta prägel på en helt ny restaurang, säger kökschefen Henric Herbertsson som medger att det varit en stressig tid de senaste veckorna för att alla bitar ska falla på plats.

Än så länge är det bara restaurangdelen som tagits i drift. Till sportlovet räknar ägaren Gunnar Forss med att allting ska vara klart.

– Det kommer att byggas hela tiden men gästerna ska inte störas av detta, lovar Forss som även har ett café och en skiduthyrningsdel med i planerna förutom restaurangen som rymmer 350 gäster.

Mottagandet av en ny restaurang har varit bra.

– Allt måste följas åt, liftbyggen, boende och service. Det är möjligt att det kan behövas tusen bäddar till för att det ska vara full fart här men det är bättre att serviceutbudet byggs ut innan, då får gästerna en bättre upplevelse och vill komma tillbaka, säger Gunnar Forss.

Mer läsning

Annons