Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny storseger för Lillhärdal

/

Lillhärdal infriar alla högt ställda förväntningar på lagets comeback. En ny storseger räknades in i helgen då Afganska föreningen fick åka hem till Östersund med en 5-0 förlust i baken.

Annons

Helgens match på Solberga slutade med en ny klar seger för hemmalaget, denna gång stod Afghanska Föreningen för motståndet. De visade upp många tekniskt skickliga spelare men organisationen för den nybildade föreningen har en hel del utvecklingspotential. Lillhärdal tog därför tidigt ett fast grepp om matchen, mycket beroende på deras klart bättre förmåga att utnyttja planens alla ytor.

Trots två skador redan under uppvärmningen för LIF och en relativt tunn trupp var det alltså aldrig någon tvekan om vilka som var det bättre laget. Redan i den 8:e matchminuten kom ledningsmålet genom lagkaptenen Dennis Persson och ledningen hann utökas till både 2-0 och 3-0 genom Linus Roos och Joel Larsson innan paussignalen.

Slutresultatet skrevs till 5-0 och LIF:s tränare Anders Roos är mycket nöjd med den goda laginsatsen. Ett extra plus går till André Rydén och Mattias Larsson i hemmalaget. Roos vill även ge domaren för dagen, Magnus Proos, ett extra beröm för en väl genomförd domardebut i seriesammanhang. 62 inlösta på läktaren håller säkert med i det omdömet.

Lillhärdals IF- Afghanska Föreningen 5-0 (3-0) Målskyttar: Dennis Persson, Linus Roos, Joel Larsson, Adam Prestjan och André Rydén.

Annons